Constante vernieuwing product portfolio

Beste apparatuur voor schoonheidssalons

Altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden

beauty apparatuur

Wanneer u eigenaar bent van een schoonheidssalon wilt u natuurlijk beschikken over de beste beauty apparatuur. Het aanbod op het gebied van beauty apparatuur is echter zeer groot waardoor het maken van de juiste keuze lastig kan zijn. Het gaat immers om investeringen voor de lange termijn. Bij Berg Care staan wij voor u klaar met deskundig advies op maat. Wij hebben met ruim 15 jaar ervaring een selectie gemaakt van de allerbeste beauty apparatuur.

Bekijk onze producten

ontvang advies op maat voor het aanschaffen van de allerbeste beauty apparatuur

Het specialistische team van Berg Care voorziet u graag van deskundig advies op maat. Wij vertellen u uitgebreid over de nieuwste technologie waarover we beschikken en komen met antwoorden waarmee u verder komt. Onze specialisten bieden u altijd een luisterend oor. Zo denken wij met u mee welke beauty apparatuur, zoals een laser of body contouringsysteem het beste past bij de behandelingen die u aan uw cliënten wilt aanbieden. Toewijding staat aan de basis van alles wat wij doen.

Neem contact op

Welke beauty laser wilt u aanschaffen?

Bent u op zoek naar een beauty apparaat voor uw schoonheidssalon? Wij kunnen u voorzien van diverse lasers van een van de beste merken in de branche, zoals lasers van Asclepion Laser Technologies of IPL systemen van EFB beauté. Waar de ene beauty laser gespecialiseerd is in tatoeageverwijdering en littekenbehandeling is de andere laser, zoals een IPL, gespecialiseerd in haarreductie en vaatafwijkingen. Bestelt u beauty apparatuur bij ons? Dan voorzien wij u tevens van een inhouse training en praktijkdag zodat uw schoonheidssalon optimaal met de nieuwe beauty apparatuur kan werken. Vul bij vragen of interesse ons contactformulier in of bel naar +31 (0)33 20 12 269. Ook kunt u via de bel-mij-terug-button een terugbelverzoek indienen. Onze specialisten helpen u graag verder!