deskundig antwoord op uw behandelvraag

for everybody who really cares

advies & inspiratie

Door onze jarenlange ervaring kunnen onze specialisten u inspireren met het opzetten of uitbreiden van uw onderneming. Dit doen wij door u te begeleiden in de keuzes die u tijdens dit proces zal tegenkomen. 

Direct advies

vakmanschap & productkennis

Alle Berg Care specialisten worden jaarlijks door fabrikanten bijgeschoold en gecertificeerd. Een fijne gedachte, want zo bent u altijd voorzien van de nieuwste technologieën en behandelmogelijkheden. 

Direct advies

Berg Care, medical and esthetic technology

Berg Care is er voor u. Voor de veeleisende specialist die vindt dat elke cliënt de best mogelijke behandeling verdient. Voor de veeleisende cliënt die alleen tevreden is met het mooiste resultaat. Voor de veeleisende huid die de maximale zorg en aandacht nodig heeft. U bent hiervoor afhankelijk van onze technologische oplossingen. Dat beseffen wij ons maar al te goed.

Daarom komen wij elke dag met oplossingen die nog innovatiever en effectiever zijn. Om dat waar te kunnen maken is anticiperen op de nieuwste ontwikkelingen en trends alleen niet voldoende. Wij zijn van mening dat toewijding echt het verschil maakt. Toewijding om samen met u de meest optimale behandelervaring vorm te geven. Met antwoorden op behandelvragen. Met trainingen. Met aandacht, kennis en kunde zodat u iedere cliënt de professionele behandeling kan geven die hij of zij verdient.

Onze systemen zijn op verschillende manieren te configureren, zodat deze perfect aansluiten bij uw productbehoefte. Onze productspecialisten kunnen met u op zoek gaan naar het juiste antwoord op uw behandelvragen.

Dit is zeker mogelijk! Neem gerust contact op met één van onze productspecialisten om de mogelijkheden hiervoor te bespreken. 

Na de aanschaf van uw systeem zullen wij u ondersteunen door middel van verschillende trainingen/cursussen, marketing ondersteuning en evenementen. 

Dat is er zeker! Wij bieden u verschillende marketingmiddelen welke te personaliseren zijn naar uw eigen onderneming. 

U kunt een proefbehandeling ondergaan bij onze trainingsruimte bij Berg Care. Neem contact op met een van de productspecialisten om hiervoor een afspraak te maken.