Constante vernieuwing product portfolio

Beste apparatuur voor schoonheidssalons

Altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden

cosmetische apparatuur bij Berg Care

Berg Care voorziet professionals van een breed assortiment aan kwalitatieve cosmetische apparatuur. De cosmedische behandelsystemen die wij verkopen behoren tot de allerbeste. Wanneer u kiest voor ons cosmetische apparatuur, biedt u uw cliënten een breed scala aan behandelingen waarbij u de betrouwbaarheid en veiligheid garandeert. Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van cosmedische behandelsystemen.

Bekijk onze producten

wij zijn uw professionele partner op het gebied van cosmetische apparatuur

Wanneer u nieuw cosmetische apparatuur aanschaft voor in uw schoonheidssalon, kan het erg lastig zijn om te ontdekken welke mogelijkheden het apparaat allemaal biedt en hoe u deze juist toepast. Bovendien willen wij het voor alle schoonheidsspecialisten mogelijk maken om cosmetische apparatuur en cosmedische behandelsystemen van de beste kwaliteit aan te schaffen. Daarom biedt ons team u een zeer uitgebreide service waaronder:

  • Mogelijkheid tot diverse financieringsvormen zoals koop huur of lease
  • Inhouse trainingen en actieve kennisdeling
  • Een praktijkdag bij u op locatie
  • Systeemoplossingen op maat
  • Technische service van een gecertificeerd serviceteam

Of u nu op zoek bent naar apparatuur voor body contouring, ontharing of tatoeageverwijdering; bij Berg Care staan wij u bij van A tot Z!

Neem contact op

ontvang deskundig advies op maat

Wilt u nieuwe apparatuur aanschaffen voor uw schoonheidssalon maar weet u niet goed welke? Ga dan met onze specialisten in gesprek over onze cosmedische behandelsystemen. Wij gaan tijdens een uitgebreid adviesgesprek met u op zoek naar een passende oplossing. Vul ons contactformulier in, bel naar +31 (0)33 20 12 269 of maak gebruik van de bel-mij-terug-button en wij nemen spoedig contact met u op.