Huidverzorging apparaat bergcare

Constante vernieuwing product portfolio

Beste apparatuur voor schoonheidssalons

Altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden

Huidverzorging apparaat

Een huidverzorging apparaat is beschikbaar in talloze uitvoeringen. Bij Berg Care begrijpen we dat het lastig is om de juiste keuze te maken aangezien het aanschaffen van een kwalitatief huidverzorging apparaat vaak een investering is voor de lange termijn. Bij Berg Care specialiseren wij ons al ruim 15 jaar in apparaten op het gebied van huidverzorging. Zo weten we precies welke apparaten voldoen aan veiligheids- en kwaliteitseisen en selecteren we enkel apparaten van topkwaliteit. Wij vinden net als u dat de huid de maximale zorg en aandacht nodig heeft.

Bekijk onze producten

Ontvang advies op maat bij het kiezen van een huidverzorging apparaat

Wanneer u een nieuw huidverzorging apparaat wilt aanschaffen, zijn de mogelijkheden oneindig. Wij proberen u hierin graag de beste ondersteuning te bieden. Dit doen wij door deskundig advies op maat aan te bieden. De mogelijkheden van een schoonheidssalon zijn immers zeer veelzijdig. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden, zodat u maximaal rendement behaalt. Enkele voorbeelden van kwalitatieve apparaten op het gebied van huidverzorging zijn onder andere:

Wilt u meer informatie over een van de bovenstaande systemen? Maak dan zeker een afspraak voor een adviesgesprek op maat. Wij voeren graag een zeer uitgebreid adviesgesprek met u. Bovendien bieden wij zelf te configureren producten en financiële oplossingen aan, zoals het kopen, huren of leasen van uw gewenste huidverzorging apparaat.

Neem contact op

Hoe wij u nog meer van dienst kunnen zijn

Bij een uitgebreid advies vertellen onze specialisten u ook adviesprijzen voor de behandelingen die u aanbiedt of aan wilt gaan bieden in uw schoonheidssalon. Tevens bieden wij u bij aanschaf van een huidverzorging apparaat een inhouse training en praktijkdag aan, zodat uw schoonheidssalon optimaal aan de slag kan gaan. Heeft u interesse in het kopen van een huidverzorging apparaat of wilt u meer informatie ontvangen? Vul dan het contactformulier in, bel naar +31 (0)33 20 12 269 of gebruik de bel-mij-terug-button en u hoort spoedig van ons.