Constante vernieuwing product portfolio

Beste apparatuur voor schoonheidssalons

Altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden

pico laser kopen

Zoekt u een leverancier waarbij u een kwalitatieve pico laser kunt kopen? Wij zijn niet alleen uw leverancier, maar bieden u nog veel meer diensten op het gebied van cosmedische apparatuur. Voor een totaaloplossing bent u bij ons op de juiste plek. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u alles uit uw nieuwe aankoop haalt. Daarom denken wij graag actief met u mee en helpen u met de implementatie van uw nieuw gekochte apparaat. Dit doen wij onder andere door middel van trainingen en actieve kennisdeling.

Bekijk onze producten

voor welke behandelingen kunt u een pico laser kopen?

Het kopen van een pico laser is geschikt wanneer u behandelingen wilt uitvoeren op het gebied van het verwijderen van tatoeages, pigmentvlekken, acné littekens, het aanbrengen van permanente make-up en geven van huidverjonging. Een pico laser produceert een zeer snelle lichtpuls, namelijk in een picoseconde. Een picoseconde is een biljoenste van een seconde. Door deze snelle producering van lichtpulsen is het mogelijk om bepaalde structuren in de huid zeer selectief aan te pakken. Wanneer u een pico laser wilt kopen, is de Asclepion PicoStar een must. Het voordeel van de Asclepion PicoStar is dat deze geen littekens nalaat en geschikt is voor een snelle en zachte behandeling.

Neem contact op

Ontdek onze verschillende lasersystemen

Naast een pico laser, kunt u nog veel meer lasersystemen bij ons kopen. Denk bijvoorbeeld aan een IPL systemen of diode lasers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van al onze lasersystemen. Uiteraard begrijpen wij het als u niet altijd kan investeren in meerdere apparaten. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om behandelsystemen bij ons te huren of te kopen. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die u heeft bij Barg Care. Vul ons contactformulier in, bel naar +31 (0)33 20 12 269 of maak gebruik van de bel-mij-terug-button.