• toekomst
  jong en modern zorgconcept
 • gecertificeerd
  TÜV-gecertificeerde ingrediënten met de hoogst mogelijke concentratie
 • veganistisch & diervriendelijk
  biotechnologische en veganistische huidverzorging
 • compatibiliteit
  gelaat en lichaam
 • functionaliteit
  transdermaal de huid structureren om zo het evenwicht te herstellen
 • bewust
  vrij van PEG's, parabenen, minerale oliën en parfum
for everybody who really cares

21 Trans-Dermal® Next Generation Cosmetics bij Berg Care

In alles wat we doen, geloven we in het uitdagen van de huid. Met 21 Trans-Dermal® geloven we in een andere benadering. Hoe we de huid uitdagen? Met het oog op de toekomst weten we dat de consumenten steeds bewuster worden, het ontwikkelingsprocesen dier en welzijn steeds belangrijker vinden en nog altijd voor resultaat gaan. De TÜVgecertificeerde ingrediënten voor zowel lichaam als gelaat zijn in staat om de huid"transdermaal" te structureren. Dat wil zeggen: van binnen uit, met veganistische, diervriendelijke huidverzorging. Berg Care raadt 21 Trans-Dermal® aan voor de bewuste allrounder of huid professional die met professionele skincare wil werken.

Boek nu uw demonstratie via diedejan@bergcare.com

het 21 Trans-Dermal® werkingsprincipe

ReNew 21

Hét innovatieve actieve ingrediënt voor de gelaatsverzorging lijn van 21 Trans-Dermal®. ReNew 21 is een revolutionair peptide van plantaardige oorsprong uit medisch onderzoek. Oorspronkelijk ontworpen voor gebruik bij brand chirurgie (groei van huidweefsel). ReNew 21 maakt een veel betere overdracht van biologische signalen naar de cellen mogelijk en bevordert de productie van een versterkt extracellulair netwerk. 

Acai

De ACAI-bessen olie is rijk aan essentiële vetzuren zoals omega 6 en 9, mineralen en vitamines en biedt ook zeer interessante aspecten voor de verzorging van onze huid. Als anti-oxidant neutraliseert het vrije radicalen, beschermt het de huid tegen de gevolgen van oxidatieve stress en versterkt het niet alleen de natuurlijke beschermende functies, maar heeft het ook een positief effect op de celregeneratie en dus tegen alle tekenen van de tijd. De huid wordt gerevitaliseerd, krijgt zijdeachtige gladheid, elasticiteit en veerkracht en geeft een stralende uitstraling.

Bamboo Charcoal

Zeer effectief bij het verwijderen van afvalstoffen in de huid is de werkstof "geactiveerde" bamboe-houtskool, die is verpulverd en gestoomd, waardoor het een groter oppervlakte gebied heeft en daardoor een hoger volume aan bacteriën, toxinen en microdeeltjes kan opnemen. Vanwege de capaciteit om vuil uit de poriën te halen (zonder zelf geabsorbeerd te worden), is geactiveerde bamboe houtskool een belangrijk ingrediënt geworden.

Ervaar deze next generation cosmetic tijdens een demonstratie 

Wij bellen u terug

*
*