• innovatie & traditie
  TÜV gecertificeerd en uitgebreid competentienetwerk
 • effectiviteit
  epidermaal en dermaal met farmaceutische ingrediënten
 • compatibiliteit
  oa. gelaats- en lichaamsverzorging
 • functionaliteit
  drie gebruiksvriendelijke huidverzorging stappen ‘Openen-Verzorgen-Sluiten’
 • uitgebalanceerde behandelingsmethoden
  voor huidtherapeuten en medisch specialisten
 • duurzaam en diervriendelijk
  vrij van oa. PEG's en parabenen
for everybody who really cares

skincare op de grens van geneeskunde bij Berg Care

Wij geloven in een ingredienten selectie welke gericht is op epidermale, dermale en cosmetische effecten die samen resulteren in een uitzonderlijk huidverzorging regime. Ons MBR® assortiment biedt een scala aan hoogwaardige producten die eenvoudig in gebruik zijn voor cliënten, maar ook post- of pre-operatief bij of na intensieve behandelingen zichtbaar zijn. De geselecteerde (100% TÜV-gecertificeerde) stabiele ingrediënten, op basis van de hoogst mogelijke concentraties, versterken elkaar door unieke onderlinge esthetische synergieën waarbij een optimale huid compatibiliteit wordt gegarandeerd. MBR® medical beauty research® van Berg Care is daardoor het ultieme cosmeceutical merk voor huidtherapeuten en medisch specialisten. Het staat voor de hoogst mogelijke kwaliteit binnen ons assortiment.

Boek nu uw demonstratie via diedejan@bergcare.com

het MBR® werkingsprincipe

openen

Elk effectief huidverbeteringsprogramma begint met een diepe reiniging die de huid prepareert door het verwijderen van dode huidcellen. Dit zorgt voor een uitzonderlijk diepe penetratie van actieve ingrediënten en optimaliseert de voordelen van MBR®-producten.

verzorgen

Behandel en voorzie de huid met zeer geconcentreerde kostbare serums welke stuk voor stuk specifieke huid zorgen aanpakken zoals pigmentatie, acne, hydratatie en de huid intensief voeden en laten regenereren.

sluiten

Tot slot worden de voordelen van deze uitzonderlijke ingrediënten en prachtig gestructureerde formules in de huid verzegeld met een intens effect dat de veerkracht voor een gezond-, jeugdig- en stralend uiterlijk behoudt.

video: MBR® werkingsprincipe

Ontdek de unieke kwaliteit en werkwijze van MBR® in deze uitgebreide productvideo. 

Ervaar MBR® aan de hand van een uitgebreide demonstratie bij u op locatie 

Wij bellen u terug