• intelligent
  totstandkoming door ervaring, kennis en intensief onderzoek
 • kwaliteit & effectiviteit
  unieke fruitzuur combinaties voor thuisgebruik
 • compatibiliteit
  ideaal voor gelaat en lichaam
 • bewust
  diervriendelijk, vrij van PEG's, parabenen, parfums en minerale oliën
 • gecertificeerd
  uniek door TÜV gecertificeerde ingrediënten selectie
 • functionaliteit
  hoge mate van gebruiksvriendelijkheid
for everybody who really cares

MSB® medical spirit of beauty® bij Berg Care

Wij vinden dat een gezonde, egale huid voor iedereen realiseerbaar is. Dit vergt commitment, expertise en goede huidverzorging. Wij dagen de huid uit door met TÜV gecertificeerde, stabiele, hoogwaardige, actieve werkstoffen je huid gezonder en egaler te maken. Hoe? Door het juiste ingrediënt op de juiste huidstructuur af te geven creëren we een gezondere huid toestand. Door de onderlinge esthetische synergieën creëren we een overall egale textuur, toon en complex van de huid. MSB® medical spirit of beauty® van Berg Care, met specifieke zuren en doelgerichte oplossingen, is het merk voor intensieve huidverbetering, exclusief verkrijgbaar bij de allround specialisten.

Boek nu uw demonstratie via diedejan@bergcare.com

het MSB® werkingsprincipe

basic care

De basic care van MSB vormt een uitstekende introductie voor de dagelijkse huidverzorging. Een juiste voorbereiding creëert voor een toegankelijke huid, klaar om opvolgende werkstoffen te ontvangen en benutten. De basic care is opgebouwd uit reinigers en exfolianten op basis van fruitzuren. Alleen met deze basis behaal je de best mogelijke resultaten.

special care

Wanneer de optimale huidtoegankelijkheid is gecreëerd met de basic care, volgt de special care. Bij de special care wordt gewerkt met specifieke werkstoffen, gebundeld in 7 unieke serums. Afgestemd op iedere individuele huidbehoefte voldoen de producten in de special care van MSB aan alle specifieke eisen. Geschikt dus voor iedere huidconditie en afgestemd op ieders huidverlangen.

final care

Na de toegankelijke huid voorzien te hebben van specifieke werkstoffen in de basic en special care, willen we de dagelijkse routine afsluiten. Dit doen we met de final care van MSB. De final care is uitgerust met de eigenschappen om werkstoffen in de huid te behouden. De onzichtbare beschermende film tegen externe factoren geven de huid een gladde finish.

video: MSB® werkingsprincipe

Ontdek de unieke kwaliteit en werkwijze van MSB® in deze uitgebreide productvideo. 

Wij geven u graag een uitgebreide  demonstratie van de mogelijkheden. 

Wij bellen u terug