• flexibel
  duo golflengte , 532nm en 1064 nm
 • ruim inzetbaar
  ook voor huidverbetering en pigmentverschuivingen
 • automatische spotsize detectie
  optimale dekking van het behandelingsgebied
 • innovatief
  ergonomische en intuïtieve gebruikersinterface
 • laser technologie
  snel en krachtig met korte opwarmtijd
 • vrije werkmodus
  slank en compact systeem
for everybody who really cares

Asclepion Tattoo Studio, tatoeageverwijdering bij Berg Care

Behandelt u als huidtherapeut of schoonheidssalon regelmatig cliënten voor tatoeageverwijdering en bent u op zoek naar een kwalitatieve tatoeage laser, zodat u uw cliënten gemakkelijk kunt behandelen met een perfect eindresultaat? Dan is de Tattoo Studio van Asclepion Laser Technologies onmisbaar. Als vertrouwd partner van Asclepion Laser Technologies doet u er goed aan om dit systeem te kopen bij Berg Care. Wij voorzien onze klanten al meer dan 15 jaar van professionele hulp en persoonlijke service.

tatoeageverwijdering met de technologie van Asclepion Laser Technologies

De Tattoo Studio is de nieuwste Q-Switched nanosecondelaser generatie voor pigment- en tatoeageverwijdering. Het systeem heeft ongeëvenaard succes over de hele wereld door zijn hoge effectiviteit, veiligheid en kwaliteit. Daarnaast is de Tattoo Studio slank en compact, zonder dat het kracht verliest. Het systeem is zeer effectief op het gebied van tatoeageverwijdering, gepigmenteerde laesies en permanente make-up. Door de duo golflengte technologie is deze tatoeage laser ruim inzetbaar en precies aan te passen naar de behoeften van uw cliënt. Met de tatoeage laser van Asclepion Laser Technologies behoren pigmentaandoeningen na tatoeageverwijdering tot de verleden tijd. Een behandeling met de Tattoo Studio is namelijk doelgericht en snel. Deze tatoeage laser laat geen bloedingen, verwondingen of littekens achter. In vergelijking met andere lasersystemen heeft de Tattoo Studio 20% minder hersteltijd.

bied de beste behandelingen aan met een effectieve tatoeage laser

Wilt u uw cliënten ook de allerbeste behandelingen bieden? Kies dan, net als alle andere klanten van Asclepion Laser Technologies uit meer dan 70 landen wereldwijd, voor tatoeageverwijdering met de Tattoo Studio. Het succes van alle systemen die wij verkopen van dit merk is bewezen en gebaseerd op de wetenschappelijke expertise van dit Duitse bedrijf dat al meer dan 40 jaar marktleider is. Ontvangt u graag meer informatie over de Tattoo Studio, een van de andere systemen zoals de Asclepion PicoStar of onze service op het gebied van trainingen en actieve kennisdeling? Contacteer ons dan door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31 (0)33 20 12 269. Ook kunt u via de bel-mij-terug-button een terugbelverzoek indienen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tattoo Studio

asclepion technologie

Asclepion Laser Technologie is al meer dan 40 jaar actief als marktleider. Het bedrijf investeert continu in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën. Klanten in meer dan 70 landen vertrouwens op de Made in Germany-technolgie van Asclepion en zijn bewezen, wetenschappelijke expertise. Studio is de nieuwste Q-Switched generatie voor tatoeage- en pigmentverwijdering. Het systeem heeft een ongeëvenaard succes over de hele wereld door zijn hoge effectiviteit, veiligheid en hoge kwaliteit.

specificaties

Laser Nd:YAG
Wavelength 1064nm-532
Energy 0,9J-0.45J
Pulsduur 6ns
Frequentie max. 10Hz
Spot size 2 x 2; 3 x 3; 4 x 4; 5 x 5
Afmetingen en gewicht    25 (W) x 79.5 (D) x 80 (H) in cm3, 60kg

 

behandelindicaties

 

 • Zwarte, blauwe, gele, oranje en rode tatoeages
 • Permanente make-up
 • Hyperpigmentatie
 • Huidveroudering
 •  Trauma tatoeages

Het juiste lasersysteem voor uw onderneming.

Wij bellen u terug

*
*