Constante vernieuwing product portfolio

Beste apparatuur voor schoonheidssalons

Altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden

huidverbetering

Beschikken over een kwalitatief systeem voor huidverbetering is een must wanneer u beautyprofessional bent. Een groot deel van uw cliënten komt waarschijnlijk voor een antirimpel behandeling. Berg Care is uw partner op het gebied van hoogwaardige behandelsystemen. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring die precies weet welke behandelsystemen effectief zijn en hoe deze werken. Bovendien kiest u bij ons uit diverse financieringsvormen waardoor iedereen de kans krijgt om een huidverbeteringssysteem van topkwaliteit aan te schaffen.

Bekijk onze producten

welk systeem voor huidverbetering gaat u aanschaffen?

Maak het uzelf gemakkelijk en laat u adviseren over onze diverse behandelsystemen waarmee u rimpels bestrijdt of de huid gaat liften. Aangezien wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties vernieuwen wij constant ons productportfolio met apparaten van de beste kwaliteit. Bent u op zoek naar een antirimpel apparaat? Onderstaande apparaten zijn zeer effectief voor het behandelen van lijntjes en rimpels:

Een groot voordeel van het kopen van een apparaat voor huidverbetering bij Berg Care is dat u profiteert van alle toegevoegde waarde van dien. Denk bijvoorbeeld aan een professionele inhouse training én praktijkdag zodat u snel en effectief van start gaat met uw nieuwe antirimpel apparaat. Heeft u interesse in het verkrijgen van een certificaat? Ook dat verzorgen wij graag voor u!

Neem contact op

ontvang deskundig advies op maat

Naast hoogwaardige behandelsystemen of een antirimpel apparaat, verkopen wij ook bijbehorende producten zoals contactgel, oogbescherming, consumables en skincare. Deze bestelt u eenvoudig via onze webshop. Wilt u advies op maat ontvangen over de aanschaf van een huidverbetering apparaat of een van onze andere behandelsystemen? Vul ons contactformulier in, bel naar +31 (0)33 20 12 269 of maak gebruik van de bel-mij-terug-button. Onze specialisten vertellen graag meer over alle mogelijkheden die u heeft.