• de gouden standaard voor dermatologische behandelingen
  erbium:YAG laser
 • te steriliseren afstandhouder
  geïntegreerd rookafzuiging met drievoudig filtersysteem
 • microspot technologie
  instelbare pulslengte
 • gebruiksvriendelijke interface
  helder display met touch-sensitive knoppen
 • zeer veilig
  perfect voor gevoelige gebieden zoals de nek, borst en handen
 • breed inzetbaar
  met 6 verschillende behandelopties
for everybody who really cares

asclepion MCL31 Dermablate bij Berg Care

Bent u voor uw praktijk op zoek naar professionele apparatuur zoals de Asclepion MCL31 Dermablate? Dan koopt u deze het best bij Berg Care. Wij zijn een zeer professioneel bedrijf en verkopen niet alleen de meest kwalitatieve behandelsystemen, maar bieden daarbij ook uitgebreide service aan. Wanneer u bij ons de Asclepion MCL31 Dermablate aanschaft, ontvangt uw praktijk een uitgebreide inhouse training over het gebruik van het product. Ook ondersteunen onze specialisten u tijdens een praktijkdag waarin u professioneel en veilig kunt starten met het gebruik van de Asclepion MCL31 Dermablate.

waarom is de Asclepion MCL31 Dermablate onmisbaar voor uw praktijk?

Wanneer u uw praktijk wilt voorzien van de beste behandelsystemen, kunnen systemen van het toonaangevende Duitse bedrijf Asclepion Laser Technologies absoluut niet ontbreken. Dit bedrijf is niet voor niets al meer dan 40 jaar dé marktleider. Het bedrijf investeert continu in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën. Relaties in meer dan 70 landen vertrouwen op de -Made in Germany- technologie van Asclepion en zijn bewezen, wetenschappelijke expertise. De Asclepion MCL31 Dermablate laser verwijdert de huid met een nauwkeurigheid die kan worden gemeten in micron. De Asclepion MCL31 Dermablate is een krachtige Erbium laser die tijdens behandelingen zowel fractioneel als ablatief ingezet kan worden om diverse indicaties doeltreffend te behandelen. Dit maakt een veilige en zachte verwijdering van een grote verscheidenheid aan leasies op verschillende niveaus mogelijk. De betrouwbaarheid en effectiviteit zijn wereldwijd bewezen.

kies de gouden standaard voor dermatologische behandelingen

De Asclepion MCL31 Dermablate is uiterst precies als het gaat om ablatietieve en fractionele technologie. Het behandelsysteem maakt het mogelijk om goedaardige laesies van de epidermis en de dermis veilig te verwijderen. Daarbij biedt dit systeem een effectieve behandeling van rimpels en littekens, zonder enige schade aan de huid. Bovendien is het systeem ideaal voor huidverbetering, peeling van de huid en de behandeling van Xanthelasma. Wilt u dit systeem aanschaffen? Vul dan ons contactformulier in, bel naar +31 (0)33 20 12 269 of maak gebruik van de handige bel-mij-terug-button. Wij voorzien u graag van alle benodigde informatie!

Asclepion MCL31 Dermablate

asclepion technologie

Asclepion Laser Technologie is al meer dan 40 jaar actief als marktleider. Het bedrijf investeert continu in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën. Klanten in meer dan 70 landen vertrouwens op de Made in Germany-technologie van Asclepion en zijn bewezen, wetenschappelijke expertise. De MCL31 Dermablate Erbium:YAG laser verwijdert de huid met een nauwkeurigheid die kan worden gemeten in micron. De behandelingen kunnen worden uitgevoerd als volledig ablatief of fractioneel proces. Dit maakt een veilige en zachte verwijdering van een grote verscheidenheid aan leasies op verschillende niveaus mogelijk. De betrouwbaarheid en effectiviteit zijn wereldwijd bewezen.

specificaties

Laser Er:YAG, klasse
Wavelenght 2,940 nm
Energy max. 2.5 J
Pulsduur 100 - 1000 ps
Frequentie 1 - 20 Hz
Display 14,5 cm - touch-responsive
Afmetingen en gewicht  36 (W) x 60 (D) x 93 cm3 (H), 75 KG

 

behandelindicaties

 • Huidverbetering
 • Litteken behandeling
 • Peeling van de huid
 • Xanthelasma

Het juiste lasersysteem voor uw onderneming.

Wij bellen u terug