• body contouring
  remodelatie lichaamscontouren in zeven behandelingen
 • huidverbetering
  zichtbaar verbeterde huidstructuur
 • verbetering van binnenuit
  stimulatie van het natuurlijk lichaamsmetabolisme
 • compleet
  zowel lichaams- als gelaatsbehandelingen
 • non-invasief
  geen hersteltijd
 • innovatief
  vijf exclusieve technologieën in één systeem
for everybody who really cares

Het Eximia systeem voor body contouring bij Berg Care

Ontvangt u regelmatig cliënten in uw schoonheidssalon die behandeld willen worden aan de versteviging van de huid en bestrijding van lijntjes en rimpeltjes? Dan biedt body contouring aan de hand van de Eximia HR77 Platinum uitkomst. Een uniek en pijnloos concept staat bij deze behandeling centraal en geeft direct resultaat. Hecht u net als Berg Care veel waarde aan innovatieve en kwalitatieve systemen? Kies dan voor de Eximia HR77 Platinum en ontdek wat wij voor uw schoonheidssalon kunnen betekenen.

in zeven dagen een nieuw figuur zonder operatie dankzij de Eximia HR77

De Eximia HR77 Platinum specialiseert zich in body contouring. Dit systeem verbetert de lichaamscontouren op non-invasieve wijze met het Eximia 7 Days concept, waarbij vijf exclusieve erkende technologieën worden gecombineerd. Deze behandeling vermindert vetophopingen, behandelt oedeem, verzacht striae, pakt cellulitis aan en verstevigt de huid bij bijvoorbeeld verslapping of een zwak lymfatisch systeem. Daarnaast zorgt Eximia body contouring voor intensieve verfrissing en structuurverbetering. Na iedere behandeling is het resultaat bij uw cliënt direct voel- en zichtbaar. De Eximia HR77 Platinum biedt de allernieuwste technologieën voor kwalitatieve en efficiënte body contouring behandelingen.

wij verkopen niet alleen, maar bieden ook inhouse trainingen aan

Naast dat wij ons constant verdiepen in de nieuwste mogelijkheden en technologieën, bieden wij ook een luisterend oor aan. Wij proberen door toewijding het verschil te maken. Samen met u doen we er alles aan om de meest optimale behandelervaring vorm te geven. Dit doen we door het aanbieden van persoonlijke service, kennisdeling en inhouse trainingen. Wilt u meer informatie ontvangen over body contouring door middel van de Eximia HR77 of over onze diensten? Vul dan ons contactformulier in, bel naar +31 (0)33 20 12 269 of gebruik de bel-mij-terug-button. Onze specialisten staan voor u klaar!

het Eximia systeem

Eximia technologie

De Eximia zorgt voor de huidverzorging van uw cliënt door een intensieve exfoliatie, een verbetering van de zuurstofhuishouding, versteviging van de huid en bestrijding van lijntjes en rimpeltjes. Daarnaast geven de behandelingen een intensieve verfrissing en structuurverbetering.

specificaties

Lichtbron                        Low Level Poration
Wavelength                    635nm - 710nm
Gewicht                          65kg
Vaccuum                        0,8 - 1,2 Atm/BAR
RadioFrequent               0,48 - 1 MHz
RadioFrequent power   95 Watt

behandelindicaties

 • Oedeem
 • Vetophoping
 • Zwak lymfatisch systeem
 • Cellulitis & striae
 • Huidveroudering
 • Verslapping

 

Video: Eximia

De Eximia zorgt voor verbetering van de zuurstofhuishouding, versteviging van de huid en bestrijding van lijntjes en rimpels. Daarnaast geven de behandelingen een intensieve verfrissing en structuurverbetering. Kijk mee! 

Wij kunnen helpen met uw adviesprijzen voor de behandelingen

Wij bellen u terug

*
*

De Eximia specialist aan het woord

''Berg Care heeft zich echt ingeleefd in onze zaak, waarbij de Eximia perfect aansluit bij onze toekomstvisie. Berg Advice zorgt ervoor dat we altijd snel geholpen worden.'' Bekijk de video voor de ervaringen van andere Eximia specialisten. 

de behandeling