Plasma systemen bij Berg Care

 

Wilt u voor uw praktijk of salon een professioneel huidverbeteringssysteem aanschaffen zoals een stikstof plasma apparaat? Of bent u op zoek naar een plasma apparaat waarmee u bijvoorbeeld rimpels en huidplooien verminderd of ooglidcorrecties uitvoert? Als specialist op het gebied van behandelsystemen bieden wij u graag deskundig advies op maat aan waardoor u gegarandeerd een professioneel ontharingsapparaat aanschaft. Naast het geven van advies en het verkopen van behandelsystemen, zijn onze specialisten u ook graag van dienst met inhouse trainingen.

Waarom is een stikstof plasma apparaat onmisbaar voor uw onderneming?

Een stikstof plasmasysteem is een zeer professioneel huidverbeteringsapparaat dat snel en doeltreffend werkt. Tijdens de behandeling de totale huidarchitectuur behandeld en werkt het zeer effectief op verschillende indicaties. Een zeer effectief en professioneel plasmasysteem die werkt op basis van stikstof technologieën is NeoGen EVO van het Engelse Energist Medical. Deze NeoGen plasma (stikstof) is zeer veelzijdig en kan ingezet worden voor het behandelen van melasma, rimpels, striae, acne en porieverfijning. Een groot voordeel van de NeoGen stikstof plasma is dat ook deze chromofoor onafhankelijk is. En ook is deze in te zetten voor alle kleuren huid en leeftijden.

Waarom is een plasma apparaat onmisbaar voor uw schoonheidssalon?

Een plasma apparaat wordt ook wel een plasma pen genoemd. De punt van een plasma apparaat projecteert een geïsoleerde boog op het huidoppervlak. Deze plasmaboog verdampt de huid op de gewenste plek en verstevigt de daaromheen gelegen huid. Een behandeling met een plasma apparaat biedt de volgende mogelijkheden:

·         Ooglidcorrectie voor zowel de boven- en onderoogleden

·         Verminderen van wallen onder de ogen

·         Liften van de hals en kaaklijn

·         Verminderen van rimpels

·         Verminderen van littekenweefsel

·         Verwijderen van oneffenheden

Ontdek onze webshop voor alle bijbehorende producten

Met alleen kwalitatieve apparatuur is uw onderneming nog niet compleet. Om behandelingen optimaal te laten verlopen, heeft u ook bijbehorende producten nodig zoals contactgel, oogbescherming, consumables en skincare. Bekijk onze webshop en bestel eenvoudig uw gewenste producten. Heeft u interesse in het kopen van een professioneel plasmasysteem, de NeoGen stikstof plasma of een lasersysteem? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 (0)33 20 12 269 of een terugbelverzoek aan te vragen. Ons team helpt u graag verder met een professioneel plasmasysteem!

PLASMA

Energist NeoGen™

  • Acne littekens
  • Actinische keratose
  • Rhytiden
  • Niet-gezichtsrimpels
  • Epidermale, goedaardige pigmentlaesies zoals melasma en zonschade
  • Zachte ooglidcorrecties
  • Littekens (striae)
  • Verfijnen van de huidstructuur (poriën, teint)

Wij bellen u terug

*
*