IPL apparaat bij Berg Care

Wilt u als zelfstandig huidtherapeut of voor uw schoonheidssalon een kwalitatief goed IPL apparaat kopen of huren? Bij Berg Care zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en technologieën. Wij vernieuwen dan ook constant ons productportfolio om praktijken en salons te kunnen voorzien van systemen van topkwaliteit. Met ruim 15 jaar ervaring hebben wij veel kennis opgedaan op het gebied van apparaten voor lasertechnologie, body contouring, het verwijderen van tatoeages en huidverzorging. Het kopen van een IPL systeem waarvan de technologie bewezen is, is een goede en zeer waardevolle investering.

welk IPL systeem gaat u bij ons kopen?

Het kopen van een IPL ontharingsapparaat bij Berg Care brengt veel voordelen met zich mee. Wij richten ons niet alleen op de verkoop van cosmedische apparatuur, maar bieden ook trainingen en doen aan actieve kennisdeling. Gaat u een IPL apparaat bij ons kopen? Dan staan onze specialisten u van A tot Z bij. Zo voorzien onze ervaren financiële specialisten u van financieel advies. U kunt kiezen tussen het kopen, huren of leasen van een IPL systeem. Het kopen van een IPL ontharingsapparaat is immers een investering voor de toekomst. Wij helpen u dan ook met het maken van een weloverwogen beslissing. Zo denken wij graag met u mee over welke IPL laser het beste bij uw financiën, wensen en behandelingen past. Momenteel beschikken wij over de volgende kwalitatieve apparaten:

  • De EFB beauté Ariane® (occasion)
  • De EFB beauté Adéna® (occasion)

Wilt u een IPL apparaat waarbij blootstelling aan de zon mogelijk is na een behandeling? Of wilt u dat het IPL ontharingsapparaat dat u gaat kopen, beschikt over een automatisch filtersysteem? Een persoonlijke specialist helpt u met het maken van deze belangrijke afwegingen zodat u zeker weet dat u een IPL gaat kopen waar u 100% tevreden mee bent.

ontdek onze andere apparaten voor in uw schoonheidssalon

Naast het kopen van een IPL ontharingsapparaat, koopt u nog veel meer apparaten van hoogwaardige kwaliteit bij ons. Doet u ook behandelingen op het gebied van tatoeageverwijdering, permanente make-up of littekenbehandeling of bent u van plan om deze behandelingen aan uw diensten toe te voegen? Kies uit onze selectie de allerbeste apparaten en ontvang deskundig advies van onze specialisten. Neem voor al uw vragen contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 (0)33 20 12 269 of dien via de bel-mij-terug-button een terugbelverzoek in.

IPL occasions

Adéna®

  • haarreductie en huidverbetering
  • medische CE
  • automatisch filtersysteem
  • huidverjonging en acne behandelingen

Ariane®

  • haarreductie en huidverbetering
  • opslaan behandelinstellingen
  • blootstelling zon mogelijk na behandeling
  • subliem effect op pigment-verschuivingen

Wij bellen u terug

*
*