• design
  modern en ergonomisch design
 • innovatie
  hoog vermogen voor uiterst effectieve behandelingen
 • flexibel
  uniforme laserstraal en 4 golflengtes
 • eenvoudig in gebruik
  applicator met zoomfunctie
 • zeer veilig
  geen beschadiging van het weefsel
 • lasertechniek
  automatische pigment detectie
for everybody who really cares

Asclepion PicoStar laser bij Berg Care

Zoekt u als huidtherapeut of cosmedische kliniek een partner die u kan voorzien van picosecondelasers, zoals de Asclepion PicoStar of andere systemen van het Duitse bedrijf Asclepion Laser Technologies? Als professionele leverancier van systemen van Asclepion Laser Technologies voorziet Berg Care u van systemen van topkwaliteit. Ook zijn we uw partner op het gebied van trainingen en actieve kennisdeling. Op deze manier kunt u de systemen perfect in uw behandelingen implementeren.

waarom is de Asclepion PicoStar onmisbaar voor uw onderneming?

Wilt u net als andere relaties in meer dan 70 landen wereldwijd vertrouwen op de wetenschappelijke expertise en innovatieve technologieën van Asclepion Laser Technologies? Of bent u op zoek naar een picosecondelaser die zich perfect leent voor tatoeageverwijdering, het verwijderen van permanente make-up en gepigmenteerde laesies? Dan is de Asclepion PicoStar een must voor uw praktijk. De Asclepion PicoStar gebruikt de meest moderne technologie voor bovengenoemde toepassingen. Dankzij de hoge energie en korte pulsen is de behandeling met de PicoStar snel, zacht en laat het geen littekens na. De beschikbare golflengten (1064/650/585/532nm) geeft u de flexibiliteit om behandelingen perfect aan te passen aan de behoeften van uw cliënt.

kies voor een systeem van een toonaangevend bedrijf

Al meer dan 40 jaar is Asclepion Laser Technologies toonaangevend als het gaat om medische lasertechnieken. De Asclepion PicoStar werkt met de korte pulsen, minder dan <300ps, zonder de noodzaak van pre-pulsen voor de gebruiker. Dit maakt het één van de snelste én meest betrouwbare PICO-systemen op de markt. De ultrakorte pulsen laten het vergruizen van de pigmentdeeltjes toe, zonder het veroorzaken van bijwerkingen of littekens. Dit verhoogt het comfort van de cliënt en biedt meer flexibiliteit en efficiëntie. Wilt u meer informatie over de Asclepion PicoStar of over ons andere apparatuur? Vraag uw gewenste informatie dan aan via ons contactformulier, bel naar +31 (0)33 20 12 269 of gebruik de bel-mij-terug-button. Onze specialisten helpen u graag zo snel mogelijk.

Asclepion PicoStar

asclepion technologie

Asclepion Laser Technologie is al meer dan 40 jaar marktleider. Het bedrijf investeert continu in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën. Klanten in meer dan 70 landen vertrouwens op de Made in Germany-technologie van Asclepion en zijn bewezen, wetenschappelijke expertise. Het PicoStar systeem werkt langdurig met hoge snelheid en zonder de noodzaak van pre-pulsen voor de gebruiker. Dit maakt het één van de snelste en meest betrouwbare PICO-systemen op de markt. De ultrakorte pulsen laten het barsten van de pigmentdeeltjes toe, zonder bijwerkingen of littekens. Dit verhoogt het comfort van de cliënt en biedt meer flexibiliteit en efficiëntie.

specificaties

Laser Nd:YAG, klasse 4
Wavelength 532, 585, 650, 1064 nm
Energy max. 500 of 800 mJ
Pulseduur 300 ps
Frequentie max. 10 Hz
Spot size 2-5 mm (ST) 5-10 mm (XL) 2.5 x 2.5 mm (DYE)
Afmetingen en gewicht  24 (W) x 116 (D) x 106 cm3 (H), 160 kg

 

behandelindicaties

 • tatoeage verwijdering
 • permanente make-up
 • gepigmenteerde laesies
 • PMU
 • skinrejuvenation
 • benigne pigmentlaesies
 • littekenrevisie
 • picopeel

Het juiste lasersysteem voor uw onderneming.

Wij bellen u terug

*
*