• laser technologie
  voor haarreductie en huidverbetering
 • europees topkwaliteit
  duitse fabrikant met 40+ jaar ervaring
 • korte behandeltijd
  behandeling rug in vijf minuten
 • ruim inzetbaar
  uniek scala aan behandelopties
 • innovatief
  gelijkmatige energieverdeling op de huid
 • grootste behandelopervlak
  applicator tot 10 cm2
for everybody who really cares

Asclepion Mediostar Monolith diode laser bij Berg Care

Zoek je een professioneel ontharingssysteem met diode laser voor in je praktijk of kliniek? Berg Care is jouw partner voor een professioneel ontharingsapparaat middels een diode laser! Wij voorzien je van de beste behandelsystemen en zorgen ervoor dat je precies weet hoe jij jouw gewenste systeem zo optimaal mogelijk kunt inzetten. Dit doen wij door een systeem te verkopen met alle toegevoegde waarde van dien, zoals een inhouse training en praktijkdag.

Waarom de diode laser onmisbaar is voor jouw onderneming

Een diode laser is een zeer professioneel ontharingsapparaat dat snel en doeltreffend werkt. De MeDioStar Monolith van het gerenommeerde Duitse bedrijf Asclepion Laser Technologies werkt op basis van krachtige diode laser technologieën. De veelzijdigheid van dit systeem is groot. De diode lasers zijn ontworpen voor haarreductie op het gelaat en lichaam, waardoor bijvoorbeeld overbeharing tegen kan worden gegaan. Daarnaast kunnen pigment afwijkingen, toning van de huid, vaatafwijkingen en acné behandeld worden. Zelfs huidverjonging behoort tot de mogelijkheden!

Professioneel ontharingsapparaat Asclepion MeDioStar Monolith werkt efficiënt, geeft nauwelijks ongemak voor de cliënt en zorgt altijd voor een overtuigend resultaat.

Kies voor de systemen van dé marktleider op het gebied van laserbehandelingen

Wil je net als meer dan vijf miljoen relaties wereldwijd een behandeling met het Asclepion MeDioStar Monolith lasersysteem aanbieden aan jouw cliënten? De Asclepion MeDioStar Monolith is één van de snelste en krachtigste lasersystemen op de markt. Daarnaast is het systeem door testrapporten en strenge Europese normen waaraan hij voldoet, compleet veilig. Verder is deze diode laser te personaliseren met applicatoren naar keuze. Heb je interesse in dit systeem, een professioneel ontharingsapparaat of in een van onze andere laser apparaten? Vul dan ons contactformulier in, bel naar +31 (0)33 20 12 269 of gebruik de bel-mij-terug-button. Ons professionele team helpt je zo snel mogelijk!

Asclepion MeDioStar Monolith

asclepion technologie

Al meer vijf miljoen cliënten hebben een behandeling met de Asclepion lasersystemen ondergaan. De MeDioStar Monolith is als één van de snelste en krachtigste lasersystemen op de markt. Daarnaast is het systeem door testrapporten en strenge Europese normen waaraan hij voldoet, compleet veilig. Verder is deze laser te personaliseren met applicatoren naar keuze. 

behandelindicaties

 • Overbeharing
 • Blond haar
 • Pigment verschuivingen
 • Veroudering van huid
 • Vaatafwijkingen
 • Acné

 

specificaties

Lichtbron High Power Diode, klasse 4
Wavelength 755, 810, 940nm
Power max. 5000 Watt
Hertz tot 20 Hz
Energie max. 25J/cm2 tot 60 J/cm2 (afhankelijk per applicator)
Koeling geïntregeerd in applicator
Pulseduur 3 - 400 ms

video: MeDioStar Monolith

De MeDioStar Monolith van Asclepion werkt op basis van krachtige diode technologieën. De lasers zijn ontworpen voor haarreductie op het gelaat en lichaam, maar de veelzijdigheid van het systeem is groot. Ontdek het in deze korte film.

Het juiste lasersysteem voor uw onderneming.

Wij bellen u terug

*
*