Wij werken graag samen met partners maar ook relaties, die expertise en ervaring hebben die waardevol zijn voor ons vakgebied. Bij Berg Care voelen we ons aangemoedigd om een bijdragen te leveren op het gebied van deskundigheid. Kennis op maat met een vertaalslag naar de dagelijkse praktijk. Hoe kunnen we kort en bondig uitleggen hoe we dat doen? 

Er zijn talloze manieren om bij te dragen aan de huidtherapie. In de vorige oplage van de Nederlandse Tijdschrift Voor Huidzorg (nummer 5) beschreven we eerder hoe we bij Berg Care de omslag hebben gemaakt van distributeur naar ‘kennispartner’ en distributeur. In deze editie heeft redactrice Marie Anne Lassing ons omtrent dit onderwerp in Hoevelaken, op haar verjaardag, geïnterviewd. Kwaliteit van scholing en de meerwaarde voor huidtherapeuten zijn voor ons de belangrijkste uitgangspunten geweest met inachtneming van het vigerende beroepsprofiel (competenties) van de huidtherapeut. 

Bij huidtherapeutische interventies start het met kennis over de indicatie. Dat is de basis. Om voor deelnemers de vertaalslag te maken van theorie naar de praktijk is het ook belangrijk trends en ontwikkelingen uit de markt als alternatieve interventies omtrent de indicaties mee te nemen in de trainingen- en deze actueel te houden. Wat kunnen we nog meer doen?

We zien bijvoorbeeld met het oog op IPO (individuele professionele ontwikkeling) ook veel huidtherapeuten op training komen omdat ze met betrekking tot huidtherapeutische indicaties of laserbehandelingen verder willen ontwikkelen. Ook hier hebben we rekening mee gehouden bij het opstellen van de trainingen. Dit is naar alle waarschijnlijkheid dan ook de reden dat we relatief veel punten mogen bijschrijven van Stichting ADAP na het volgen van de trainingen. Huiswerkopdrachten omvatten vragen afkomstig uit wetenschappelijke literatuur maar ook de toets na afsluiting maken je voortgang direct inzichtelijk. Hierdoor krijg je inzicht in je leerrendement als ook in de onderwerpen waarvan de deskundigheid nog wat meer aandacht nodig heeft.

We refereren in onze communicatie altijd vanuit de Berg Care Family en merken dat we daarmee een trendsetter zijn geworden. We snappen het ook omdat het een heel warm en betrouwbaar gevoel opwekt, als je een leuke familie hebt althans. Huidtherapeuten die bij ons over de vloer komen zijn ook altijd aangenaam verrast door de totale ervaring. Oog voor detail, transparantie en betrokkenheid bij onze relaties. Zo willen wij met onze trainingen jouw huidtherapeutische kennis en expertise bevorderen om uitmuntendheid in de paramedische huidzorg te promoten. Zowel naar patiënten maar ook naar andere disciplines. Uiteraard allemaal voor een zeer schappelijke prijs. Want laten we eerlijk zijn, hier kijkt iedere huidtherapeut toch ook een beetje naar 😉 

0
    0
    WInkelmand
    Je winkelmand is leeg